Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016

Η ιστορία μας...



   Μια φορά και ένα καιρό, πριν 10 χρόνια περίπου στις 2 Οκτωβρίου του 2006, σε γνώρισα στο πάρκο! Δεν θυμάμαι πολλά, πλέον ούτε κι εσύ μα λίγα έχουν σημασία! Τα φτιάξαμε αμέσως, κι όλη μας η σχέση ήταν με μας να φιλιόμαστε σε κάθε στενάκι του Άργους!
   Στα γενέθλια σου φτιάξαμε βέρες και ορκιστήκαμε αιώνια αγάπη! Ήμουν 15 και εσύ 17! Δεν ξέραμε πολλά για τον κόσμο, για τις σχέσεις, ήμουν η πρώτη που είχες φιλήσει, ήσουν η πρώτη μου σχέση! Ήμασταν ένα! Ήμασταν ένα κουβάρι συναισθημάτων, πάθους και τρελού νεανικού έρωτα!
   Λίγο πριν τα Χριστούγεννα χωρίσαμε. Χωρίς λόγο μα με πολλά κλάματα! Ο χωρισμός μας ήταν το ίδιο δραματικός με όλη μας την σχέση! Μια drama queen σαν εμένα δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς! Ήσουν ο ένας και μοναδικός κ εγώ σε άφησα να φύγεις!
   Στα χρόνια που πέρασαν εγώ έκανα κι άλλες σχέσεις, άλλες σοβαρές άλλες αστείες! Εσύ ήσουν πάντα εκεί να μου θυμίζεις πως τίποτα ποτέ δεν θα είναι ολόκληρο γιατί εγώ είχα αφήσει την παιδική μου καρδιά σε εκείνο το 17χρονο αγόρι χρόνια πριν!
   Ήσουν ο λόγος που ονειρευόμουν τα βράδια, ήσουν η έμπνευση σε κάθε άρθρο που έλεγα, ήσουν ο λόγος που πίστευα πως στον κόσμο υπάρχει αγάπη, ήσουν ο λόγος που μπορούσα να πω σ ‘αγαπώ! Ήσουν όλα μαζί και τίποτα απολύτως ταυτόχρονα! Όλα ήσουν, το μόνο που δεν ήσουν ήταν πως δεν ήσουν εδώ! Θυμάμαι ακόμα εκείνη την μέρα που έμαθα πως τράκαρες. Θυμάμαι ακόμα πως όλα γκρεμίστηκαν!
   Δεν ξέρω πως πέρασαν τα χρόνια, δεν ξέρω πως ζούσα σε άλλες αγκαλιές, σε άλλα κρεβάτια, δεν ξέρω καν πως μπορούσα να αναπνέω χωρίς να σε έχω! Ζούσα στον αυτόματο πιλότο περιμένοντας πάντα το κάποτε! Δεν έλεγα σε κανέναν για σένα…άλλωστε και τι να έλεγα αφού σχεδόν δεν υπήρχες!
  Μέχρι τότε…μέχρι το 2011…που ξεκίνησα δουλειά κ ενώ ήμουν γυρισμένη πλάτη, μπήκες στο μαγαζί κ όλη η ραχοκοκαλιά μου γέμισε ένα γλυκό μούδιασμα. Ένιωσα το άρωμα σου στο ορκίζομαι, σφίχτηκε η καρδία μου και γύρισα και σε είδα. Πέρασαν λίγα λεπτά, δευτερόλεπτά, ώρες δεν ξέρω και εμείς απλά δεν μιλάγαμε!
   Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, τι να πω για τα υπόλοιπα αφού ακόμα δεν έχουν βρει τα λόγια σε καμία γλώσσα για να περιγράψω όλο αυτό που ακολούθησε! Τα ατέλειωτα βράδια κοντά στη θάλασσα να λέμε για τα χρόνια που πέρασαν, τα ατέλειωτα φιλιά, τα βράδια γεμάτα πάθος, τα κλάματα, τα γιατί πέρασαν τα χρόνια και εμείς μεγαλώσαμε χωριστά! Δεν μας έφταναν οι ώρες για να χορτάσουμε ο ένας τον άλλον… τους πρώτους δυο μήνες σχεδόν δεν κοιμόμασταν, μεθυσμένοι από έρωτα και πάθος κάθε λεπτό μαζί!
   Θυμάμαι ακόμα την μέρα που έβγαλες την βέρα που είχαμε φτιάξει παιδιά με το όνομα μου χαραγμένο μέσα και μου έκανες πρόταση γάμου. «Την κράτησα ακριβώς γι’ αυτήν την στιγμή, ήξερα πως αυτό κάποτε θα γινόταν, πως αλλιώς να γινόταν, αφού είσαι δικιά μου»
   Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω για σένα, είναι τόσα πολλά αγάπη μου! Θα τα πω μια μέρα θα στα γράψω όλα…Σήμερα 2016 και είμαστε παντρεμένοι με ένα υπέροχο κοριτσάκι που σου μοιάζει τόσο πολύ! Λένε στην Τουρκία πως το παιδί μοιάζει σε όποιον αγαπάει πολύ η μαμά του! Πως να μην είναι ίδια εσύ η κόρη μας!
   Παραμυθάκι μου γλυκό…είδες που τελικά κάποιες αγάπες τα καταφέρνουν…
   Παραμυθάκι μου όμορφο….η αγάπη είμαστε εμείς!!!




7 σχόλια:

  1. Πόσο γλυκό και ρομαντικό!
    Συγκινήθηκα! Χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Αγαπημενο σημείο)Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, Τι να πω για τα υπόλοιπα αφού ακόμα δεν έχουν βρει τα λόγια σε καμία Γλώσσα για να περιγράψω !!! Παρά Πολύ όμορφο ,γλυκό, ρομαντικό και μαγικό κείμενο θα έλεγα!!! Με ταξίδεψες, Πολύ όμορφο <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ τόσο πολύ... μείνετε συντονισμέμοι χαχα.. επέστρεψα δυναμικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρύβει μια τρυφερότητα και μια συγκίνηση το κείμενό σου. Κάποιες αγάπες τα καταφέρνουν...
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού υπάρχουν τέτοιες αγάπες, υπάρχει ακόμα ελπίδα..
    Καλό απόγευμα, καλό φθινόπωρο, καλώς σε βρήκα! Petra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλως σας βρηκα κοριτσια μου...ποσο χαιρομαι που επεστρεψα κ βρισκω ομορφα ενδιαφεροντα blogs...κ ποσο χαιρομαι που με βρισκουν κ εμενα... σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...φτυστε μας κ λιγο γιατι ακομα να το πιστεψω κ εγω η ιδια πως ειναι δικος μου χαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή