Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2012

Video Games

   Σκατά... πως αλλιώς άλλωστε να περιγράψεις μια κατάσταση που απλά σε πνίγει;
Δεν έχω καν έμπνευση... και λένε πως ήταν κι αυτό κάτι μια συντροφιά! Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ γιατί να το κάνω εγώ;;; Έχω σκεφτεί τόσες φορές να κάνω το μπλογκ μου ανώνυμο και να γράφω όσα με πονάνε, με διασκεδάζουν, με σκοτώνουν.... μα είναι πια αργά και εγώ βλέπω την ζωή μου να διαλύεται! Πως βαδίζεις μόνη μέσα σε τόσα χρόνια;
   Σκέψεις μπερδεμένες μέσα σε λίγες γραμμές και ίσως κάποιος να περίμενε να διαβάσει κάτι σοβαρό! Χαχαχαχαχ κάτι σοβαρό από μένα;Είναι αλήθεια πως πραγματικά έφυγες; Είναι αλήθεια πως ξαφνικά φύγαν όλοι, να σπουδάσουν για ένα καλύτερο αύριο δεν ξέρω που και έμεινα εδώ! Θεέ μου πόσο τρομακτικό να ακούς πως η πρώτη σου αγάπη αρραβωνιάστηκε!
   Και η Ντίνα μου είπε το άλλο μας μισό έρχεται μια φορά στην ζωή μας αν δεν το κρατήσουμε φεύγει...  μετά όλα τα άλλα είναι πάθος, έρωτας, καψούρα και μετά αγάπη.... αλλά όχι ολοκληρωτικά, όχι αυτό που κοιτάς τον άλλον στα μάτια και λιώνεις, που τον σκέφτεσαι και τρελαίνεσαι, που αγαπάς τόσο που προτιμάς να σταματήσεις να αναπνέεις τώρα αυτή τη στιγμή για να μην τρελαθείς...
   Και προσπαθώ να θυμηθώ αν το έχω νιώσει και τρομάζω που στο μυαλό μου γυρνάει η σκέψη σου ΟΧΙ δεν πρέπει να το έχω ζήσει... θα έρθει ξαφνικά από το παράθυρο που του έχω αφήσει για πάντα ανοιχτό και θα με κρατήσει όπως ποτέ δεν με κράτησε και θα παίζει το τραγούδι αυτό που κανείς δεν έμαθε πως αγαπώ, και θα κρατάει ένα τριαντάφυλλο άσπρο και μετά δεν θα υπάρξουν άλλα και ή αλλά!


2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω πως είναι να αρραβωνιάζεται η δική σου πρώτη αγάπη αλλά επειδή εγώ απέχω πολύ απ όλο αυτό το σενάριο "γάμος-παιδιά-οικογένεια" αν μάθαινα ότι αρραβωνιαζόταν οποιοσδήποτε πρώην θα χαιρόμουν που δνε θα ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του!!

    Καμία φορά κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε περισσότερο κυνικά για να μπορέσουμε να ζήσουμε λιγότερο μίζερα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου... πόσο μάλλον για τους δικούς μου πρώην που ήταν όλοι ένας προς έναν!!!! Πφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή