Τετάρτη, Μαΐου 30, 2012

   Θα σε πλησιάσω ενώ κοιμάσαι και θα γονατίσω μπροστά στο κρεβάτι σου... για λίγο θα σ ακούω να ανασαίνεις γλυκά στο αυτάκι μου και ύστερα θα σου πω ιστορίες από παλιά... πως από τότε ήθελα να σου πω σ'αγαπω! Θα στα πω όλα, όσα φοβάμαι, όσα μου κλέβουν τα όνειρα κι όσα ποτέ δεν είπα...
Μα εσύ θα κοιμάσαι κι εγώ θα μουρμουρίζω μες στο σκοτάδι, θα έχουμε γίνει μια ανάσα και θα ζούμε τα πιο ευτυχισμένα μας λεπτά μαζί για πρώτη φορά!
   Ύστερα από φόβο μην ξυπνήσεις κ με βρεις εκεί θα εξαφανιστώ! Θα γυρίσω σπίτι και θα αρχίσω να φαντάζομαι πως θα ήταν αν ξύπναγες και με άρπαζες στην αγκαλιά σου, πως θα ήταν αν με έκανες δική σου... όλη νύχτα κι εγώ θα φαντάζομαι τα χέρια σου πάνω στο κορμί μου να ταξιδεύουν μες στη ψυχή μου!!!
   Κάπως έτσι θα με πάρει ο ύπνος...θα βλέπω όνειρα που θα με κρατάνε ζωντανή κι θα ξυπνήσω ευτυχισμένη! Ευτυχία που θα κοπεί με την απογοήτευση της πρώτης σκέψης πως ίσως δεν μ αγαπήσεις ποτέ... μηχανικά θα σηκωθώ να ντυθώ....όλη μέρα να παρακαλάω να έρθει το βράδυ...άλλο ένα βράδυ με την μικρή μου ιεροτελεστία που με κρατάει κοντά σου...κι ας δεν μου ανήκεις!!!

2 σχόλια: